نویسنده:   محمدحسین ولی پور     تاریخ نگارش:   1399/07/08     ساعت:   18:15:28
بازدید:   549
 
 
سرپرست پژوهشکده علوم اسلامی بنیاد پژوهشهای اسلامی : برگزاری جلسه شورای علمی در پژوهشکده علوم اسلامی

سرپرست پژوهشکده علوم اسلامی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی از برگزاری جلسه شورای علمی در پژوهشکده علوم اسلامی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی خبر داد.


به گزارش اداره روابط عمومی و بین‌الملل بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی، مهدی مردانی گلستانی سرپرست پژوهشکده علوم اسلامی بنیاد پژوهشهای اسلامی  آستان قدس رضوی با بیان اینکه ماموریت اصلی شورای علمی، بررسی طرح‌ها و ایده‌های پژوهشی و همچنین ضوابط آئین‌نامه و شیوه‌نامه‌های مرتبط است، گفت:حجت‌الاسلام مجتبی الهی خراسانی، خانم دکتر جمیله علم الهدی، دکتر جواد رقوی عضو هیئت علمی جامعه المصطفی، حجت الاسلام سید محمود مرویان حسینی مدیر عامل و علی جلائیان، معاون پژوهشی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی از اعضا شورای علمی پژوهشکده اسلامی بنیاد هستند.
وی در ادامه به مباحث مطرح شده در جلسه شورای علمی پژوهشکده اشاره کرد و گفت: در این جلسه بحث ساختار علمی پژوهشکده مورد بررسی قرار گرفت و بر این نکته که گروههای علمی پژوهشکده بر اساس چه مدلی بازنگری و اصلاح شوند بحث و گفت و گو شد.
حجت الاسلام مردانی گلستانی با بیان اینکه پژوهشکده دارای سه گروه مصوب است، گفت: یکی از موضوعات دیگر بحث شده در این جلسه تغییر در عناوین گروههایی است که از سال 1375 مشغول به فعالیت هستند و همچنین تاکید بر پاسخگو بودن مسائل روز جامعه توسط این گروههاست.
وی افزود: یکی از اهداف این پژوهشکده پویایی گروههای علمی است که برای رسیدن به این مهم  باید عناوین را اصلاح کنیم؛ این اصلاح باید بر اساس منطق و معیاری اتفاق بیفتد، از همین رو دراین جسله دو مدل مطرح و پیشنهاد شد؛ نخست نظام دانش محور است که گروهها باید بر این اساس تقسیم‌بندی شوند. البته در ذیل آن مسائل و نیازهای علمی بنیاد و آستان قدس رضوی نیز باید تامین شود؛ برای نمونه بحثهای نذر، وقف، زیارت، انقلاب اسلامی  و.. در دل گروهها جا بگیرد.
حجت الاسلام مردانی گلستانی ادامه داد: مدل دوم عنوان گروه را مسائل بنیاد و آستان قدس رضوی قرار دهیم؛ به این معنی که گروه مطالعات زیارت و  الهیات گردشگری، گروه مطالعات سیره پژوهی و... ایجاد شود و در دل این گروه از پژوهشگران دارای تخصص استفاده کنیم که در مقایسه با مدل نخست دامنه وسیع‌تری را در بر می‌گیرد.
وی خاطر نشان کرد: اصل این دو پیشنهاد در این جلسه مطرح شد و جمع بندی نهایی به سمت دیدگاه دوم بود که مدل دسته بندی گروها را بر اساس مسائل بنیاد و آستان قدس رضوی تقسیم بندی کنیم.