نویسنده:   سیدجلال ربانی     تاریخ نگارش:   1395/07/17     ساعت:   12:26:33
بازدید:   792
 
 
عزاداری با اخلاص، آینده انسان را بیمه می کند.

مدیر عامل بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی، با اشاره به اینکه در مجالس عزای امام حسین(ع) انسان ها پاک و پاکیزه می شوند، گفت: عزاداری از سر عشق و ارادت و با اخلاص آینده انسان را بیمه می کند.


به گزارش آستان نیوز، حجت الاسلام و المسلمین مهدی شریعتی تبار در مراسمی که همزمان با نخستین روز ماه محرم الحرام، با حضور جمعی از پژوهشگران و محققان در بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، عنوان کرد: عزاداری شیعیان، برای ابراز عشق و محبت به مولایشان حسین بن علی(ع)‌ و تمام شهیدان راه فضیلت است.
وی با اشاره به حدیثی از امام رضا(ع) با مضمون عزاداری بر ابا عبدالله الحسین(ع) ابراز کرد: محرم ماهی است که در دوران جاهلیت نیز حرام دانسته شده و ظلم و قتال در این ماه، رعایت می شده است، اما امتی که خودش را امت اسلام می دانست نه حرمت ماه محرم و نه حرمت پیامبر را نگاه نداشت. فرزندان پیغمبر(ص) را در ماه محرم شهید، اهل بیت(ع) ایشان را اسیر و حرمت شکنی کردند.
شریعتی تبار عنوان کرد: در واقعه کربلا، همراه با امام حسین (ع) 18 نفر از اهل بیت (ع) ایشان اعم از برادر، فرزند، برادرزاده و... که در روی زمین شبیه و مثل و مانند نداشتند، به شهادت رسیدند.
وی با بیان اینکه خداوند پاداش کسی که بر عزای امام حسین(ع) اشک ماتم بریزد را بخشش گناهان کوچک و بزرگ قرار داده است، افزود: آسمان ها، ملکوت و تمام ارادتمندان و عاشقان بر سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) گریه می کنند. بنابراین اگر دوست دارید با ائمه اطهار(ع) همراه باشید باید در غم و شادی آنان شریک شوید.
مدیر عامل بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی، خاطرنشان کرد: ما باید قدر این نعمت عظمای الهی و شرایطی که امام حسین(ع) فراهم کرده اند را بدانیم و اگر عزاداری های ما، دین، اخلاق، نماز اول وقت و پایبندی به معروف ها را به ارمغان نیاورد، معلوم می شود ما شاگردان تنبل درس امام حسین(ع) بوده ایم.
وی ابراز کرد: این مجالس خاصیت خودش را دارد، اما اگر حق این مجالس و محافل به درستی ادا شود، باید جرائم و هنجارشکنی ها کاهش یابد. اگر این اتفاق نیفتد، معلوم می شود که ما نتوانسته ایم جامعه را از برکات این محافل برخوردار کنیم.
شریعتی تبار بر لزوم توجه هرچه بیشتر به ترویج معارف حسینی در مجالس عزاداری تاکید و اظهار کرد: مداحان و ذاکران اهل بیت(ع) باید معارف، سیره، اخلاق، رفتار ، ایثار و عزت امام حسین(ع) را در مجالس و محافل حسینی، تبیین کنند.