نویسنده:   سیدجلال ربانی     تاریخ نگارش:   1395/04/05     ساعت:   10:56:09
بازدید:   644
 
 
مدیرعامل بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی: ائمه معصومین(ع) مظهر صفات الهی هستند

حجت الاسلام و المسلمین مهدی شریعتی تبار در ویژه برنامه ولادت امام حسن مجتبی(ع) که در نمازخانه بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد...


مدیرعامل بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی:

ائمه معصومین(ع) مظهر صفات الهی هستند

مدیر عامل بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی گفت: ائمه معصومین (ع) مظهر صفات الهی بوده و به عنوان انسان کامل واجد همه فضایل و کمالات هستند.

به گزارش آستان نیوز، حجت الاسلام و المسلمین مهدی شریعتی تبار در ویژه برنامه ولادت امام حسن مجتبی(ع) که در نمازخانه بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، ضمن تبریک این ایام فرخنده، عنوان کرد: هر یک از پیشوایان و امامان معصوم(ع) به یک فضیلت مشهور و معروف شده اند، در حالى که همه آنان از عصمت و طهارت بهره مند و داراى اخلاق و صفات کامل انسانى هستند.
وی افزود: در میان امامان معصوم(ع) امام حسن مجتبى(ع) به ویژگى بردبارى و صلح خواهى معروف شده است. ایشان نه تنها پس از پذیرش صلح، بلکه پیش از آغاز امامت و بر عهده گرفتن امر خلافت، در دوران کودکى به این صفت کامل انسانى مزین بودند.
شریعتی تبار افزود: مهربانی و مهرورزی، بخشندگی و برآوردن نیازهای دیگران، فروتنی، شجاعت، و همنشینی با قرآن از ویژگی های برجسته اخلاقی امام حسن(ع) بود.
وی خاطرنشان کرد: این امام بزرگوار، دو نوبت تمام اموالشان را بین فقرا تقسیم کردند. این جود و سخاوت و کرامت همراه با حفظ عزت و آبروی اشخاص از خصوصیات و ویژگی های ائمه معصومین بوده که در زندگی امام حسن مجتبی(ع) تجلی بیشتری داشته است.
مدیر عامل بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی اضافه کرد: امام حسن(ع) با فقیران رفتاری متواضعانه داشتند و حلم و صبر ایشان با کوه ها موازنه و هم وزن بوده است.
وی با اشاره به اینکه مهمترین حادثه در زندگی امام حسن(ع) جریان صلح معاویه با آن حضرت است و این مسئله سوالات زیادی را در اذهان به وجود آورده است، عنوان کرد: پرسشگری در نسل جامعه و جوان بسیار خوب است. یک جامعه دینی و با نشاط جامعه ای است که سوال کند و عده ای هم با علم و دانشی که دارند پاسخگو باشند و مسائل را به درستی برای جوانان تحلیل کنند.
شریعتی تبار، با بیان اینکه اسلام هم به جنگ توصیه کرده و هم صلح را مطرح کرده است، ابراز کرد: در جایی قرآن کریم حکم به جهاد می دهد و در جای دیگر به مقوله صلح سفارش می کند.
وی افزود: پیغمبر اکرم(ص) 13 سال در مکه بودند و در این مدت جنگی صورت نگرفت. بلکه در این دوران، رسول گرامی اسلام(ص) به تبلیغ دین اسلام مشغول بودند و این مقطع از زندگیشان به تحمل آزار و اذیت و شکنجه سپری شد.