نویسنده:   محمدحسین ولی پور     تاریخ نگارش:   1399/05/25     ساعت:   18:08:13
بازدید:   454
 
 
همزمان با روز بزرگداشت خانواده انجام شد؛ معرفی آثار بنیاد پژوهش‌های اسلامی با محوریت خانواده

بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، هم‌زمان با سالروز بزرگداشت خانواده آثار منتشرشده با موضوع خانواده را معرفی می‌کند...


به گزارش اداره روابط عمومی و بین‌الملل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی؛ با توجه به نیاز جامعه به شناخت علمی خانواده در سطح بنیادین و کاربردی و همچنین نیاز کل کشور به کارآمد ساختن خانواده در امر ازدواج، روابط زناشویی، فرزند پروری و تحکیم و ارتقاء ساختار و کارکرد خانواده و  همچنین کاهش آسیب‌ها و مشکلات زناشویی، بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی آثاری را با محوریت خانواده تولید و روانه بازار نشر کرده است.
این مرکز علمی – پژوهشی تاکنون آثار متعددی را در موضوع خانواده به چاپ رسانده است که از جمله این آثار می‌توان به عناوینی همچون «از خانواده چه می‌دانیم؟ (همراهمی و همگامی روش مصرف)»، «از خانواده چه می‌دانیم؟ (همراهمی و همگامی روش تربیت فرزند)»، « از خانواده چه می‌دانیم؟ ( همراهمی و همگامی روش زن‌داری)»، « از خانواده چه می‌دانیم؟ ( همراهمی و همگامی روش شوهرداری)»، «از خانواده چه می‌دانیم؟ ( همراهمی و همگامی روش دلبری)» و «خانواده در پرتو قرآن و سنت» اشاره کرد. مجموع کتاب‌های«از خانواده چه می‌دانیم؟» با موضوعات اخلاق اسلامی به قلم محمد حکیمی نگاشته و به خانواده‌ها عرضه‌ شده است.
در گزیده‌ای از کتاب «از خانواده چه می‌دانیم (همراهمی و همگامی روش زن‌داری)»، آمده است: هستۀ‌ اصلی‌ جامعۀ‌ بشری‌ خانواده‌ است‌ و ثبات‌ و پایداری‌ اجتماعات‌ بر خانواده ‌استوار است‌. خانواده‌ نخستین‌ آموزشگاه‌ انسان‌ها به شمار می‌رود و نسل‌ انسانی‌ در سایۀ‌ پرمهر پدر و آغوش گرم‌ مادر چگونه‌ بودن‌ و چگونه‌ زیستن‌ را می‌آموزند و باهم بودن‌ و همگرایی‌ را در زندگی خانوادگی‌ تجربه‌ می‌كنند و مهارت‌های‌ لازم‌ را برای‌ زندگی‌ با دیگران‌ و در جامعه‌ به‌ دست ‌می‌آورند. خانواده‌ بستر مناسب‌ تكامل‌ فردی‌ و اجتماعی‌ و راه‌ بسامانی‌ و خوشبختی‌ است‌، و رشد ایمان‌ و عقیده‌ و عروج‌ به‌ سوی‌ خدا در خانواده‌ ممكن‌ می‌شود.
 كتاب «خانواده در پرتو قرآن و سنت» برگردان و تلخيص شده توسط «حميدرضا آژير»، مترجم بنياد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی و زير نظر «محمدهادی عبد خدایی» توسط اين بنياد منتشر شد.
اين كتاب در ۱۵ فصل به موضوعاتی نظير تشويق بر ازدواج و تشكيل خانواده، خواستگاری، گزينش همسر، عقد و ... پرداخته است.
پديدآورندگان اين كتاب مرحوم استاد «كاظم مديرشانه‌چی»، «عبدالحسين انصاری»، «سید عبدالحسین بهبانی»، «مرتضی چلويی‌دارابی»، «زين‌العابدين خراسانی»، «محمدحسن زبری» و «محمدرضا سيبويه» هستند.