نویسنده:   محمدحسین ولی پور     تاریخ نگارش:   1398/11/16     ساعت:   17:12:49
بازدید:   544
 
 
همزمان با ایام دهه فجر؛ میزگرد علمی- تخصصی «منزلت تربیت در منظومه انقلاب اسلامی» برگزار می شود

مدیر گروه اخلاق و تربیت اسلامی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی از برگزاری میزگرد علمی- تخصصی با عنوان «منزلت تربیت در منطومه انقلاب اسلامی» همزمان با ایام دهه فجر، خبر داد.به گزارش اداره روابط عمومی و بین الملل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی...


دکتر داود حسین‌پور صباغ با اعلام این خبر اظهار کرد: در گروه اخلاق و تربیت اسلامی بنیاد پژوهش‌ها، طبق برنامه سه ساله پیش بینی شده، اولویت‌گذاری‌هایی در حوزه‌های مختلف انجام شده است؛ وی محورهای اصلی این اولویت ها را«تربیت اخلاقی-اجتماعی» و «اخلاق تعلیم و تربیت» اعلام کرد.

مدیر گروه اخلاق و تربیت اسلامی بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی، یکی از موضوعات مهم پژوهشی این گروه را بحث تربیت اجتماعی ذکر کرد و گفت:ما در جامعه ای زندگی می کنیم که پدیده مهم انقلاب اسلامی در کشور ایران و جهان اسلام به عنوان پدیده ای تاثیر گذار در تمام ساحت های فردی، اجتماعی بشمار می‌رود.

حسین پور ادامه داد: از جمله موضوعاتی نیز که در این گروه به صورت ویژه به آن پرداخته می‌شود، رویکردهای تربیتی انقلاب اسلامی است؛ در همین راستا، میز گرد تخصصی «منزلت تربیت در منظومه انقلاب اسلامی» با حضور اساتید و صاب‌نظران حوزه تعلیم و تربیت، تدارک دیده شده است که به تبیین ابعاد و تاثیرات انقلاب اسلامی می‌پردازد.

این پژوهشگر در ادامه به هدف برگزاری این نشست اشاره کرد و افزود: انقلاب اسلامی یک پدیده منحصر به فرد است که دارای بنیان‌های فکری و فرهنگی جدی است و در واقع فرهنگی‌ترین انقلاب جهان بشمار می رود.

وی ادامه داد: یکی از نشانه‌های فرهنگی بودن این انقلاب، وجود رهبری عارف، فیلسوف و مرجع دینی و شناخته شده علمی است و همچنین افراد تاثیرگذار این انقلاب نیز عالمانی اسلامی هستند که با همراهی مردم و با پیگیری یک آرمان و ایده فکری برای سامان دادن به زیست اجتماعی خود انقلاب کردند و به پیروزی رسیدند.

حسین پور، نشانه دیگر فرهنگی بودن انقلاب اسلامی را ترور عالمان و شخصیت‌های فرهنگی همچون بهشتی و مفتح و به شهادت رساندن آنان توسط دشمنان ذکر کرد.

وی تصریح کرد: این پدیده فرهنگی دارای مولفه‌هایی است که تاثیر و دستاوردهای آن در نظام تعلیم و تربیت و نسبت تربیت با قدرت و سیاست و... برخی از موضوعاتی است که متاسفانه در حوزه تعلیم و تربیت کمتر به آن پرداخته شده است و نیاز است که با پژوهش‌هایی این مسئله به درستی مورد واکاوی قرار گیرد.

مدیر گروه اخلاق و تربیت اسلامی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی خاطر نشان کرد: میز گرد «منزلت تربیت در منظومه انقلاب اسلامی» 17 بهمن ماه ساعت 9:30  صبح در تالار شیخ طوسی بنیاد تدارک دیده شده است و دکتر جمیله علم الهدی، دانشیار دانشکده علوم تربیتی دانشگاه شهید بهشتی و رئیس پژوهشکده این دانشگاه، دکترمحسن نوغانی دانشیار دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر حسین باغگلی عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی و رئیس بنیاد فرهنگی رضوی، دکتر مجتبی همتی فر، دانش آموخته دانشگاه فردوسی و مدیر پردیس تربیتی توانا، و حبیب رحیم پور ازغدی، سر دبیر مجله تلوزیونی زاویه از مهمانان این نشست هستند.