نویسنده:   محمدحسین ولی پور     تاریخ نگارش:   1398/05/30     ساعت:   19:11:22
بازدید:   561
 
 
به همت بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی همایش«تربیت اخلاقی کودک در سیره امام علی(ع) و حضرت عیسی مسیح(ع) برگزار شد

همایش تربیت اخلاقی کودک، در ادامه همایش بین المللی «تربیت دینی در ادیان ابراهیمی» برگزار گردید.


حجت الاسلام و المسلمین سید محمود مرویان حسینی مدیر عامل بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی در این همایش که با حضور کاردینال پروفسور میشل دوبست، آیت الله محمد هادی عبد خدایی عضو مجلس خبرگان رهبری و جمیله علم الهدی دانشیار دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، ضمن تبریک ایام فرخنده عید سعید غدیر خم اظهار کرد: غدیر خم، نماد حاکمیت حق و عدالت در سرتاسر عالم است و حقیقتی است که هرگاه انسان های آزادی خواه با ارزش‌های فضیلت های آن اشنا شدند سر تعظیم خم کرده و مروج و مبلغ غدیر خم شدند .

وی افزود: در مورد شخصیت آسمانی امام علی(ع) نه تنها عالمان شیعی بلکه تمام عالمان و اندیشمندان سایر مذاهب  و حتی غیر مسلمان نیز مبلغ و مروج سیره این امام بزرگوار شدند.

این مقام مسئول تصریح کرد:  بخشی از فعالیت‌های بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، معطوف به گفت‌وگوی بین دانشمندان شیعی و اهل سنت و عالمان اسلامی و مسیحی است؛ این گفت‌و ‌گوهای فراتر از بین المذاهبی اختصاص به شخصیت والای امام رضا(ع) دارد.

وی افزود: این امام بزرگوار بزرگواری بنیان‌گذار و جلوه‌بخش گفت و گوی بین مذاهب هستند و  بنیاد پژوهش های اسلامی مفتخر است در راستای گفت و گوی بین ادیان نشست‌های تخصصی را با حضو ر داشنمندان دیگر ادیان جهت دهی کند.

حجت الاسلام مرویان حسینی با  اشاره به برگزاری کنفرانس «تربیت دینی در ادیان ابراهیمی» در سال گذشته عنوان کرد:  هیئت کاردینال‌های مسیحی به منظور شرکت در این کنفرانس در مشهد حضور یافتند و از فضای معنوی بارگاه حرم ،بهره‌مند شد

وی در ادامه با اشاره به تربیت اخلاقی کودک در سیره امام علی(ع) و حضرت مسیح(ع) گفت: متاسفانه ما امروز  با تهاجم‌های جدی غرب که در مورد رشد و تربیت کودکان در دنیا اعمال می‌شود مواجهیم؛ سه حرکت منفی جدی در دنیا بر علیه رشد کودکان در حال جریان است و رسانه های غربی نیز دستخوش این حمله جدی به رشد کودکان هستند.

مدیر عامل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، خشونت‌گرایی، دین‌ستیزی و بحران هویت را از جمله آسیب‌های جدی پیش رو کودکان در سرتاسر جهان  دانست و گفت: می‌توان گفت امروزه با تخریب خانواده و تضعیف نقش تربیتی والدین، فرزندان نسل ما یتیم شده‌اند.

وی خاطر نشان کرد: مراکز علمی و تحقیقاتی و  همچنین بزرگان ادیان و نهادهای معنوی در این زمینه نقش اساسی دارند و باید پشتیبان نسل جدید باشند.

این مقام مسئول اضافه کرد: در آموزه های امیر مومنان حضرت علی(ع) و دیگر معصومین توجه جدی به تربیت فرزندان مشاهده می‌شود. در نامه 31  نهج البلاغه امام علی (ع) خطاب به امام حسن(ع) در خصوص شخصیت نونهالان و این نکته که شخصیت هنوز در این سن شکل نگرفته است به روشها و مبانی تربیت فرزندان اشاره دارد.

 وی بیان  کرد: امیدواریم با تلاش‌های علمی که در گروه اخلاق و تربیت اسلامی بنیاد پژوهش‌های اسلامی صورت می‌گیرد و با برگزاری نشست‌ها و گفت و گوهایی که با حضور صاحبان ادیان و مذاهب انجام گرفته است  این مرکز بتواند جایگاه مفید وموثری را در پشتیبانی از نسل نو بویژه کودکان و نوجوانان داشته باشد.

 حجت الاسلام مرویان حسینی تصریح کرد: ما می‌توانیم در مقابل هجمه های سکولار با بهره مندی از سرمایه های فکری مراکز آموزشی جبهه ای را تشکیل دهیم و دنیایی بهتر از دنیای کنونی را با توجه به آموزه های الهی برای فرزندان خود بسازیم.