نویسنده:   میثم محتاجی     تاریخ نگارش:   1398/02/17     ساعت:   22:25:27
بازدید:   623
 
 
آیت الله محمد هادی عبد خدایی: توجه به بیماری‌های روحی همانند بیماری‌های جسمی از اهمیت بالایی برخوردار است.

رئیس هیئت امنای بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی گفت: همانطور که بیماری‌های سل و سرطان خطرناک است، حسد نیز به همان‌اندازه خطرناک است. ما بیشتر توجه ظاهری به جسم داریم؛ اما بیماری روح هم اهمیت دارد.


آیت الله محمد هادی عبد خدایی با تبریک فرا رسیدن ایام ماه مبارک رمضان به اهمیت روزه و روزه داری اشاره کرد و گفت: روح سالم در بدن سالم است و هر دو با هم در ارتباط هستند؛ همانطور که جسم انسان بیمار می‌شود روح او نیز بیماریهای متعددی دارد.
رئیس هیئت امنای بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی که میهمان برنامه «بهار جان‌ها» در شبکه استانی سیمای خراسان رضوی بود، تصریح کرد: بیماری خشم، عصبانیت و حسد بیماری طاقت فرسایی است و اثر بسیار بدی در جسم انسان دارد، حسادت موجب شد برادران حضرت یوسف او را در سن دوازده سالگی در چاه بیندازند و بدترین رذالت‌ها را انجام دادند؛ حسادت ایمان انسان را از بین می‌برد و موجب شقاوت‌ها، دشمنی‌ها و خلاف‌کاری‌های فراوانی می‌شود. 
وی افزود: از این رو همان گونه که انسان در صدد معالجه جسم است باید در صدد معالجه روح خود نیز باشد. باید صفات انسانی در وجود او متعادل باشد. 
عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: تمام تلاش‌های انسان برای حفظ منابع خودش است؛ حتی فعالیت‌های اخروی؛ اما تلاش برای آخرت سعادت آن دنیا را به همراه دارد.
وی خاطر نشان کرد: اگر هر کدام از صفات به حالت افراط و تفریط درآید بی عدالتی به وجود می‌آید. همه نعمت‌های خداوند متعال، خوب است به شرط آنکه افراط و تفریط در آنها نباشد. 
آیت الله عبدخدایی، افزود: انسان باید مقید باشد خصوصیات نفسانی خود را تعدیل کند، خداوند پیامبران را برای تزکیه این صفات فرستاده است.
وی به تفاوت اسلام و روش صوفیانه  اشاره کرد و گفت: در اسلام تعدیل و مدیریت تحت تربیت صحیح آموزه‌های انبیای الهی صورت می‌گیرد.
رئیس هیئت امنای بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی تصریح کرد: روزه قدرت انسان را بالا می‌برد و هنگامی که قدرت انسان افزایش یابد، در مقابل بدی‌ها مقاومت می‌کند.