نویسنده:   میثم محتاجی     تاریخ نگارش:   1397/12/22     ساعت:   12:43:59
بازدید:   532
 
 
در چهارمین نشست عمومی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در سال 1397 مطرح شد: افزایش آثار و بازدهی بنیاد با توجه به بهره علمی و عملی

چهارمین نشست عمومی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در سال 1397 برگزار شد.


حجت الاسلام دکتر سید محمود مرویان حسینی رئیس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در این نشست که با حضور پژوهشگران و کارکنان بنیاد برگزار شد، ضمن تقدیر از تلاش‌های ارزنده مدیران و همکاران که منشاء پیشرفت در انجام وظایف بنیاد شده‌اند، گفت: در سال جاری بنیاد پژوهش‌های اسلامی، افزون بر تولید آثار مکتوب، در زمینه برگزاری همایش‌ها و نشست‌های تخصصی با همکاری دیگر مراکز علمی گام‌های مهمی برداشت.

وی افزود: از جمله همایش‌های برگزار شده در این سال که شاهد حضور استادان و صاحب نظران در سطح ملی و بین‌المللی در آن بودیم، می‌توان به همایش‌ بین‌المللی امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) و گفت و گوی ادیان توسط سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی و همکاری بنیاد پژوهش‌های اسلامی و نخستین کنفرانس بین المللی تربیت دینی در ادیان ابراهیمی با همکاری معاونت علمی آستان قدس رضوی اشاره کرد.

همچنین در پنجشنبه هفته جاری نیز با همکاری امور زائران غیرایرانی و جامعة الصطفی العامیه دفتر مشهد، میزگردی با عنوان «میزگرد علمی گام دوم انقلاب؛ بایسته‌ها و راهکارها در عرصۀ بین‌الملل» برگزار خواهد شد.

دکتر مرویان حسینی با تأکید بر اینکه برگزاری این همایش‌ها و نشست‌ها در جهت گسترش اندیشه اسلامی و ابعاد تمدنی آن و نقش بنیاد پژوهش‌های اسلامی در این عرصه‌ها مؤثر است، خاطر نشان کرد: افزون بر 80 نشست و همایش در سال جاری برگزار شد که در آن شاهد حضور استادانی از ادیان مختلف و دیگر کشورهای دنیا بودیم.

رئیس بنیاد پژوهش‌های اسلامی، آثار چاپ نخست این مرکز در سال 1397 را دارای رشد 30 درصدی نسبت به سال 1396 برشمرد و اظهار داشت: کاستن شمارگان کتاب‌ها به صرفه جویی در هزینه‌های چاپ و نشر آثار کمک کرد و به امید خدا تا پایان سال آمار آثار چاپ نخست به 100 عنوان خواهد رسید.

حجت الاسلام مرویان حسینی همچنین به جلسات کارشناسی و علمی تدوین و ویرایش محتوای تقویم قدس اشاره کرد و گفت: با استفاده از حضور افراد فاضل و ایده پرداز و برگزاری جلسات متعدد، محتوای تقویم قدس بازنگری شد و امسال این تقویم با محتوایی مطلوب تر به مخاطبان عرضه شد.

وی از فرآیند پذیرش آثار پژوهشگران از خارج بنیاد و نیز جذب اعضای هیئت علمی پژوهشکده علوم و معارف اسلامی ابراز خرسندی کرد و خطاب به پژوهشگران بنیاد تأکید کرد: انضباط و دغدغه‌مندی پژوهشی و تعهد به مجموعه کاری، سبب تقویت کیفی آثار می‌شود و در کارآمدی این مرکز مؤثر خواهد بود.

دکتر مرویان حسینی در پایان به تقویت بخش ارزیابی و کنترل پروژه در بنیاد اشاره کرد و گفت: شایسته است که تمامی پژوهشگران به صورت ماهانه گزارش و پیشرفت کار را ارائه کنند تا بر این معیار بتوانیم به تکالیف و اهداف بنیاد دست یابیم و در رفع کاستی‌ها و نیز تقویت توانمندی‌ها چه در حوزه نیروی انسانی و چه در فرآیندهای جاری موفق شویم.