عنوان:   زعفران طلای قرمز
پدیدآور:   عنبرانی، محمود
موضوع:   علوم طبیعی و ریاضیات

       
         
  گزیده:
این‌ کتاب‌ به‌ منظور آشنایی‌ با زعفران‌ این‌ محصول‌ با ارزش‌ که‌ در اقتصاد یک‌کشور بویژه‌ ایران‌ نقش‌ بسزایی‌ دارد تألیف‌ شده‌ است‌. آماده‌سازی‌ زمین‌، اندازه‌کود در هکتار، مشخصات‌ پیاز زعفران‌، مصرف‌ کود شیمیایی‌، تعداد آبیاری‌ درسال‌ و برداشت‌ محصول‌ آن‌ به‌ زبان‌ ساده‌ توضیح‌ داده‌ شده‌ است‌.
 

   زبان اصلی:   فارسی  زبان ترجمه:   فارسی  
   سال چاپ:   1377  نوبت چاپ:   3  
   قطع:   رقعی  نوع جلد:   شمیز  
   تعداد جلد:   1  تعداد صفحه:   32  
   شمارگان:   3000     قیمت:   800   ریال    
    :شابک  


موجودی:  
تاریخ به روز رسانی